06 45 44 50 75 - Jacob
06 15 65 10 37 - Dorenda

  • 30 jaar ervaring
  • Hoog slagingspercentage
  • Deskundige en persoonlijke rijopleiding

Het team

Ons team bestaat uit Jacob Visser en Dorenda van Bruggen, zowel partners in business als privé.

Wij zijn woonachtig in het mooie dorp Lemmer, samen met onze kinderen. Al op jonge leeftijd waren wij allebei geïnteresseerd in mobiliteit en verkeer.

Jacob is het vak met de paplepel ingegoten aangezien zijn ouders eigenaar waren van rijschool ‘Paul Visser’ te Wolvega. Gedurende de instructeursopleiding die hij volgde, leerde hij van zijn vader tijdens de stage-uren alle beginselen en de fijne kneepjes van het vak. Niet alleen behaalde hij zijn instructeursbewijs voor de personenauto, maar daarnaast voor scooter, motor, vrachtauto en aanhangwagen! Jacob verruilde vervolgens Wolvega voor het prachtige Lemmer, waar hij bijna 30 jaar werkte bij een bekende rijschool in het dorp. Hij verzorgde rijlessen voor de auto, motor, scooter en aanhanger. Als allround-instructeur heeft Jacob zijn sporen in de branche zeker verdiend en is de stap naar een eigen rijschool een mooie uitdaging.

Dorenda begon haar loopbaan, na het afronden van de ‘hogeschool voor toerisme en verkeer’, in het luchtverkeer als stewardess.  Na een aantal jaren over de hele wereld te hebben gevlogen, stapte ze over naar de zakelijke dienstverlening. Gaandeweg kwam ze erachter dat dienstverlening, dus klanten ‘helpen’ en de communicatie daarbij, haar sterkste kant is. Toen de functie van examinator bij het CBR op haar pad kwam, was er dan ook geen twijfel en bleek de functie passend en interessant. Een aantal jaren geleden maakte ze binnen de branche de stap van examinator naar instructeur. Een zeer goede keuze aangezien ze hierbij de benodigde kennis en skills van zowel het opleiden als het beoordelen, gebruikt om de leerlingen optimaal te begeleiden naar het praktijkexamen!